Întrebări frecvente

ÎNTREBĂRI GENERALE

Da. C├ónd te conectezi, ai acces la rezerv─ârile, automobilele preferate ┼či datele personale.

├Ä┼úi po┼úi modifica datele personale ├«n profilul MyMINI din sec┼úiunea ÔÇ×modific─â datele profiluluiÔÇŁ.

Contactează partenerul respectiv pentru mai multe detalii privind preţul automobilului care te interesează.

Rezervare cu plat─â este o rezervare facut─â cu inten┼úia de a cump─âra ma┼čina de la un partener. Rezervarea ma┼činii sau automobilului p├ón─â ├«n momentul ├«n care contractul de v├ónzare este semnat. 

Cererea de rezervare necesit─â plata unei taxe de rezervare pentru a ÔÇ×blocaÔÇŁ automobilul p├ón─â la ├«ncheierea contractului de v├ónzare a acestuia. P├ón─â ├«n momentul ├«n care contractul este semnat, ma┼čina nu poate fi rezervat─â de altcineva pe platform─â. Dup─â ce contractul este semnat, ma┼čina nu va mai fi disponibil─â pentru v├ónzare pe platforma online. 

După semnarea contractului, taxa de rezervare va fi integrată plăţii finale și/sau contractul de leasing. Dacă nu se încheie un contract de vânzare, taxa va fi rambursată folosind aceeași metodă care a fost selectată la plata rezervării.

Solicit─â acum este o solicitare pentru mai multe informa┼úii. Dac─â ai ├«ntreb─âri despre un anumit automobil, po┼úi utiliza butonul Solicit─â acum pentru a trimite o ├«ntrebare direct partenerului respectiv. Partenerul t─âu va prelucra solicitarea ta ┼či va reveni c├ót mai cur├ónd posibil.

Da, vei primi exact ma┼čina din imagine.

Po┼úi contacta Centrul nostru de servicii clien┼úi MINI la E-Mail or send a request for contact. 

C├ónd selectezi un automobil, selecteaz─â simbolul stea pentru a ad─âuga ma┼čina la Favorite. Autentific─â-te ├«n MyMINI pentru a c─âuta automobilele salvate.