Ma┼čini premium rulate.

Automobil rulat MINI NEXT.

Un model MINI din programul MINI NEXT are toate calit─â┼úile unui MINI. Te bucuri de calitate premium ┼či siguran┼ú─â. Fiecare automobil rulat MINI NEXT vine cu o garan┼úie de 24 de luni ┼či ofer─â un portofoliu cuprinz─âtor de servicii ┼či op┼úiuni de finan┼úare.

Verificare 360┬░

Modelele rulate MINI sunt disponibile doar la partenerii MINI NEXT. Pentru fiecare automobil MINI NEXT rulat s-a efectuat o verificare complet─â (vizual─â, tehnic─â, intern─â ┼či extern─â) ┼či ├«ndepline┼čte 100% toate standardele de produs.

Garanţie 24 de luni

Ma┼čina pe care te po┼úi baza! C├ónd cumperi un MINI NEXT rulat, ai o garan┼úie de 24 de luni pentru toate componentele mecanice ┼či electronice. Descoper─â experien┼úa unic─â de a conduce ma┼čini MINI NEXT rulate.

Leasing ┼či Finan┼úare

Fii la fel de flexibil pe c├ót ├«┼úi dore┼čti ┼či folose┼čte unul dintre produsele noastre de finan┼úare pentru modelul t─âu MINI rulat. Oferim oferte atractive pentru leasing, asigurare sau schimburi. Contacteaz─â partenerul de ├«ncredere MINI NEXT pentru o ofert─â de finan┼úare atractiv─â.

Istoric automobil verificat

C├ónd cumperi o ma┼čin─â rulat─â, dore┼čti s─â de┼úii toate informa┼úiile: proprietari anteriori, recenzii, orice daune sau repara┼úii. De aceea, fiecare MINI rulat din programul MINI NEXT rulate are un istoric complet, certificat al ma┼činii, verificat de un reprezentant MINI autoturisme rulate NEXT.

Întreţinere gratuită minim 6 luni sau 10.000 de km

Bucur─â-te de modelul t─âu MINI rulat ┼či relaxeaz─â-te. Cu modelele rulate MINI NEXT te po┼úi bucura de modelul t─âu MINI cu un pachet de ├«ntre┼úinere gratuit timp de cel pu┼úin 6 luni sau p├ón─â la un kilometraj maxim de 10.000 km (a┼ča cum este indicat de intervalul de service).