CONDIŢII DE UTILIZARE PLATFORMĂ ONLINE BMW GRUP

NOT─é IMPORTANT─é: Op╚Ťiunea de Rezervare NU este disponibil─â ├«n Rom├ónia ├«n acest moment, ├«ns─â Clientul poate solicita s─â fie contactat de un V├ónz─âtor f─âr─â obliga╚Ťii.

I. OBIECT

 1. Prezentele Reguli (ÔÇ×RegulileÔÇŁ) includ termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare de c─âtre Client (dup─â cum au fost definite ├«n sec╚Ťiunea I.3. de mai jos) a unei platforme Internet (ÔÇ×Centrul de Oferte al Grupului BMWÔÇŁ) dezvoltat─â ╚Öi administrat─â de BMW Romania S.R.L., persoan─â juridic─â rom├ón─â cu sediul ├«n Rom├ónia, ╚śos. Bucuresti- Ploiesti nr. 42-44, B─âneasa Business & Technology Park, corp B, etaj 3, camera 4, aripa B2, sector 1, Bucure╚Öti, ├«nregistrat─â ├«n Registrul Comer┼úului de pe l├óng─â Tribunalul Bucure╚Öti sub nr. J 40/18184/2018, CUI RO40347832 (ÔÇťBMWÔÇŁ). Centrul de Oferte al Grupului BMW permite Clien╚Ťilor posibilitatea de a face o rezervare (ÔÇ×RezervareaÔÇŁ) de vehicule noi ╚Öi uzate sub denumirea brand-ului ÔÇ×BMWÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×MINIÔÇŁ ╚Öi a motocicletelor brand-ului BMW (Motocicletele BMW) (├«mpreun─â ÔÇ×VehiculeÔÇŁ) oferite de partenerii BMW (ÔÇ×V├ónz─âtoriÔÇŁ) spre Rezervare prin intermediul Centrului de Oferte al Grupului BMW, ca ╚Öi utilizarea celorlalte func╚Ťionalit─â╚Ťi furnizate de BMW (din care sunt date exemple ├«n sec╚Ťiunea II.1. de mai jos).

 2. Clientul este (i) o persoan─â fizic─â care utilizeaz─â Centrul de Oferte al Grupului BMW ├«n scopuri care nu au leg─âtur─â direct cu activitatea lui/ei comercial─â sau profesional─â, astfel ├«nc├ót el/ea este consumator/consumatoare ├«n sensul legilor rom├óne, sau (ii) o societate sau o persoan─â fizic─â care desf─â╚Öoar─â activit─â╚Ťi de afaceri.

 3. Regulile de Rezervare ÔÇô aceasta reprezent├ónd un contract ├«ntre Client ╚Öi V├ónz─âtor ÔÇô sunt furnizate Clientului separat, ├«naintea plas─ârii Rezerv─ârii ╚Öi trebuie s─â fie acceptate de c─âtre Client pentru a rezerva Vehiculul prin intermediul Centrului de Oferte al Grupului BMW. BMW nu este parte la Contractul de Rezervare sau la niciun contract de v├ónzare subsecvent dintre Client ╚Öi V├ónz─âtor.

II. CARACTERISTICILE CENTRULUI DE OFERTE AL GRUPULUI BMW

1. Centrul de Oferte al Grupului BMW este o baz─â de date online, prin care Clien╚Ťii au ocazia s─â ob╚Ťin─â informa╚Ťii despre Vehiculele care sunt oferite de c─âtre V├ónz─âtori ╚Öi s─â poat─â face o Rezervare a Vehiculului selectat de ei, ca ╚Öi s─â utilizeze orice alte func╚Ťionalit─â╚Ťi oferite de Centrul de Oferte al Grupului BMW. Centrul de Oferte al Grupului BMW poate, de exemplu, furniza Clien╚Ťilor urm─âtoarele op╚Ťiuni:

1.1.  S─â selecteze ╚Öi s─â indice Vehiculul pe care doresc s─â-l rezerve;

1.2.  S─â indice servicii suplimentare ├«n leg─âtur─â cu Vehiculul pe care Clientul ar dori s─â-l primeasc─â, c├ónd Centrul de Oferte al Grupului BMW con╚Ťine informa╚Ťii despre acesta;

1.3.  S─â indice maniera preferat─â ╚Öi termenii de livrare a Vehiculelor (primirea Vehiculului dintr-un depozit al V├ónz─âtorului respectiv sau livrarea Vehiculului la o adres─â indicat─â de Client);

1.4.  S─â indice metoda preferat─â ╚Öi termenii de plat─â a pre╚Ťului Vehiculului;

1.5.  S─â furnizeze date personale ├«n leg─âtur─â cu ├«ncheierea Contractului;

1.6.  S─â aprobe ╚Öi s─â trimit─â rezervarea cu informa╚Ťiile stipulate mai sus;

1.7.  S─â primeasc─â orice informa╚Ťii necesare ├«n leg─âtur─â cu Vehiculele ╚Öi serviciile oferite de Centrul de Oferte al Grupului BMW;

1.8.  S─â primeasc─â informa╚Ťii despre noile bunuri ╚Öi servicii oferite de Centrul de Oferte al Grupului BMW;

1.9.  S─â salveze informa╚Ťiile despre Vehiculele selectate ca favorite sau s─â salveze c─âut─ârile efectuate de c─âtre Client;

1.10.  S─â verifice Rezerv─ârile f─âcute de Client ╚Öi starea acestora

1.11. S─â solicite s─â fie contactat de c─âtre un V├ónz─âtor f─âr─â a se angaja in vreun fel prin aceasta, ├«n conformitate cu prevederile clauzei III, 5 de mai jos;

1.12. S─â primeasc─â informa╚Ťii despre produse auxiliare de la BMW, ├«n special, servicii limitate ├«n timp, cum ar fi BMW Life Cockpit Professional sau Connected Drive Services, sau produse financiare ale BMW Financial Services ├«n parteneriat cu Uncredit Leasing.

De asemenea, BMW poate ad─âuga noi func╚Ťionalit─â╚Ťi Centrului de Oferte al Grupului BMW sau poate elimina astfel de func╚Ťionalit─â╚Ťi.

2. Se presupune c─â declara╚Ťiile electronice f─âcute de Client prin utilizarea Centrului de Oferte al Grupului BMW sunt f─âcute de persoana stipulat─â ├«n datele furnizate de Client la finalizarea ├«nregistr─ârii ╚Öi/sau plasarea Rezerv─ârii. 

III. UTILIZAREA CENTRULUI DE OFERTE AL GRUPULUI BMW

 1. Pentru a utiliza Centrul de Oferte al Grupului BMW pentru toate serviciile furnizate de acesta, Clientul trebuie s─â se ├«nregistreze pe portalul myBMW. Odat─â ├«nregistrat, Clientul se logheaz─â la Centrul de Oferte al Grupului BMW prin introducerea datelor lui/ei de logare pe Grupul BMW.         

 2. Prin ├«nregistrarea mai sus-men╚Ťionat─â, Clientul declar─â c─â este familiarizat cu Regulile (inclusiv, f─âr─â a se limita la prevederile care pot fi acoperite de defini╚Ťia ÔÇ×clauzelor neobi╚ÖnuiteÔÇŁ din Codul civil rom├ón), c─â a ├«n╚Ťeles termenii ╚Öi inten╚Ťia acestor prevederi ╚Öi a avut ocazia s─â analizeze termenii fiec─ârei clauze ╚Öi c─â este de acord cu con╚Ťinutul acestora ╚Öi se oblig─â s─â le respecte necondi╚Ťionat.

 3. Pentru a utiliza  Centrul de Oferte al Grupului BMW este necesar un computer cu conexiune internet ╚Öi o versiune actualizat─â a unui navigator de Internet.

 4. Clientul nu poate furniza con╚Ťinut ilegal la Centrul de Oferte al Grupului BMW.

 5. Orice reclama╚Ťii despre performan╚Ťele Centrului de Oferte al Grupului BMW ╚Öi/sau solicit─ârile Clien╚Ťilor care urmeaz─â a fi contacta╚Ťi de V├ónz─âtor f─âr─â obliga╚Ťii pot fi comunicate prin formularul de contact la https://www.bmw.ro/forms/rfc/rfc.html.

 6. Utilizarea Centrului de Oferte al Grupului BMW este gratuită, astfel încât Clientul suportă doar cheltuielile standard percepute de furnizori pentru mijloacele de comunicare selectate (e.g. telefon, internet, poștă, curier, etc.).

 7. BMW are op╚Ťiunea de a utiliza instrumente de marketing adecvate pentru a cre╚Öte recunoa╚Öterea BMW Group Offerhub la nivelul BMW Group ╚Öi pentru a cre╚Öte num─ârul de vizite ale platformei].

IV. DATE CU CARAACTER PERSONAL

 1. BMW Romania S.R.L., persoan─â juridic─â rom├ón─â cu sediul ├«n Rom├ónia, ╚śos. Bucuresti- Ploiesti nr. 42-44, B─âneasa Business & Technology Park, corp B, etaj 3, camera 4, aripa B2, sector 1, Bucure╚Öti, ├«nregistrat─â ├«n Registrul Comer┼úului de pe l├óng─â Tribunalul Bucure╚Öti sub nr. J 40/18184/2018, CUI RO40347832 este operatorul de date cu caracter personal furnizate de Client ├«n leg─âtur─â cu utilizarea serviciilor societ─â╚Ťii informa╚Ťionale, i.e. utilizarea datelor Centrului de Oferte al Grupului BMW. Clientul are dreptul de a solicita accesul la ╚Öi rectificarea sau ╚Ötergerea datelor cu caracter personal privind Clientul sau limitarea prelucr─ârii acestora (├«n unele circumstan╚Ťe) ca ╚Öi dreptul la portare a datelor. Mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care  BMW Romania SRL prelucreaz─â datele cu caracter personal ale Clien╚Ťilor se pot g─âsi la https://www.bmw.ro/ro/footer/metanavigation/data-privacy.html.
 2. V├ónz─âtorul este operatorul de date cu caracter personal furnizate de Client ├«n scopul ├«ncheierii ╚Öi execut─ârii Contractului. Clientul are dreptul de a solicita accesul la ╚Öi rectificarea sau ╚Ötergerea datelor cu caracter personal privind Clientul sau limitarea prelucr─ârii acestora (├«n unele circumstan╚Ťe) ╚Öi dreptul la portarea datelor. Detaliile de contact ale V├ónz─âtorului ╚Öi mai multe informa╚Ťii privind modul ├«n care V├ónz─âtorul prelucreaz─â datele cu caracter personal ale Clien╚Ťilor sunt disponibile la momentul efectu─ârii Rezerv─ârii.

Descărcare Termeni & Condiţii